1.Overeenkomst

Wanneer u vanaf de website een artikel wilt bestellen dan kunt u dat aangeven via het verkoopformulier. Zodra dit formulier is verzonden, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is. De Kranselier behoudt zich het recht voor de verkoopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

2. Decoraties

Elke decoratie is uniek en 100% handgemaakt. Geen van de decoraties kunnen exact worden nagemaakt.

3. Voorraad

De Kranselier heeft de decoraties, gepubliceerd op de website, op voorraad. Tussentijdse verkopen voorbehouden.

4. Bestellingen

De Kranselier kan  ook op bestelling leveren, mits de gewenste materialen te verkrijgen zijn.  Het bestelde artikel wordt speciaal voor u gemaakt en moet daarom ook worden afgenomen. De Kranselier is niet verantwoordelijk voor een evt. andere look van de decoratie dan de klant voor ogen had.

Bestellingen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Wij zullen de decoratie voor u reserveren gedurende een periode van 1 week . U kunt de gereserveerde decoratie ophalen op eerder vernoemd tijdstip. Andere tijden na telefonisch overleg. Betaling allen contant of per pin bij afhalen.

Voor decoraties gemaakt op bestelling gelden dezelfde voorwaarden als voorraad decoraties.

 De bestelde decoratie kan iedere vrijdagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur worden afgehaald. Buiten deze tijd zal de klant een telefonisch afspraak moeten maken voor afhaling. De decoraties zijn helaas niet bestand tegen verzending met pakketpost of koerier. Dit om beschadiging van de decoratie te voorkomen.

Mocht u toch de voorkeur geven aan het verzenden via koerier of pakketdienst dan is de Kranselier niet aansprakelijk voor evt. beschadiging aan of zoek raken van de decoratie.

5. Verzendkosten

Alle prijzen voor de aangeboden artikelen zijn exclusief verzendkosten. De Kranselier hanteert hierbij de geldende tarieven van TNT-post. De klant betaalt dus altijd de daadwerkelijke verzendkosten.

De Kranselier probeert de juiste verzendkosten bij bevestiging te vermelden. Mocht blijken dat de verzendkosten hoger zijn dan vermeldt in de bevestiging, dan zal de klant hiervan op de hoogte worden gebracht.

Op eigen verzoek van de klant kan de Kranselier de artikelen verzekerd verzenden, de extra kosten zijn voor de klant.

 

6. Betalingsvoorwaarden

De klant ontvangt na het plaatsen van een bestelling een bevestiging. Na vervaardiging van de decoratie ontvangt de klant een bevestiging met daarop de vermelding van het totaalbedrag

7. Levertijden

Decoraties op bestelling kan enige tijd duren, dit is afhankelijk van het soort decoratie.

8. Prijzen

De Kranselier is geen groothandel, het is dus niet mogelijk de artikelen tegen zogenaamde 'groothandelsprijzen' in te kopen met als doel wederverkoop in winkel, groothandel of andere bedrijfsvorm. De Kranselier behoudt zich het recht voor om prijswijzigingen door te voeren. Een klant kan geen rechten ontlenen aan eerder gedane bestellingen.

De prijzen van de Kranselier zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro's en zijn exclusief verzendkosten.

9. Voorwaarden

Door een bestelling te plaatsen, geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van de Kranselier. De ingevoerde persoonsgegevens van de klant worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van de bestelling bij de Kranselier. Ze worden niet aan derden verstrekt.

10. Schade of letsel

De Kranselier is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel aan dingen of personen door het gebruik van een artikel van de Kranselier. Ook bij bezoek aan de Kranselier is de Kranselier niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of letsel aan dingen of personen.

 

11. Garanties en service

Mocht de decoratie onverhoopt binnen een termijn van 2 maanden gebreke vertonen die niet direct door de klant zijn toegebracht, dan zal de Kranselier voor zover mogelijk deze kosteloos herstellen.

De Kranselier neemt geen producten retour.

12. Copyright

Alle ontwerpen zijn eigendom van de Kranselier. Gebruik van gegevens mag alleen in overleg en na toestemming van de Kranselier.

13. Onduidelijkheden

Als er onduidelijkheden of vragen zijn over uw bestelling, neem dan eerst contact op met de Kranselier voordat u een bestelling plaatst.

 

De voorwaarden zijn opgesteld door de Kranselier, d.d. januari 2017